.

Мария Силвестър

Мария Силвестър е българска телевизионна водеща, модел и актриса. Родена е на 28 февруари 1977г. Учила е право и психология, а преди да започне работа като водеща на телевизионни предавания е била модел, актриса и сценарист.

Доскоро Мария е едно от лицата на седмичното ток шоу по БНТ 1 "Неделя по три”, заедно с Боян Бенев и Андрей Захариев. Позната е на зрителите и от „Вечерното шоу на Азис” по PRO.BG, "Красива наука" (заедно с ядрения физик Леандър Литов) по БНТ 1 и много други. Мария е носител на приза „Жена на годината” в категория ток шоу за 2012 та.

В сферата на киното е позната с ролите си в "Една нощ" на реж. Пламен Масларов през 2000 г., както и във филма "Още една мечта" на реж. Николай Мутафчиев през 2012 г. През 2012 г. също така , получава първата си роля в дублажа в анимационния филм „Мадагаскар 3“, където озвучава героинята Джия (женски ягуар).

Мария Силвестър има син - Давид

Стенли

водещ на бекстейдж на шоуто

Здравейте, аз съм Стенли и съм актьор. От Русе съм, зодия скорпион. Обичам театъра, киното, музиката, всяка форма на изкуство, та дори и готвенето. Обичам и хората, които се занимават с това, защото вярвам, че те променят света. И се радвам, че ще мога да водя бекстейдж предаването и да покажа на хората всички емоции и вълнения на участниците преди и след изпълнението им, защото те понякога са по-големи от тези, които изживяваме на сцената.