Александър Кадиев

Александър Кадиев е завършил Националната академия за театрално и филмово изкуство в класа на проф. Стефан Данаилов. Като актьор се радва на високо признание. Обявен е за "най-добър актьор на випуска", има многобройни номинации за "Аскеер" и награда "Икар" през 2014 година за ролята му на Клеант в постановката "Скъперникът" по Молиер. Комедийният му талант се разгръща и до днес основно на сцената на МГТ "Зад канала".Участва във филмите "Езерното момче"(1995), "Дзифт" (2008), "Пряк контакт" (2009), "Нокаут или Всичко, което тя написа" (2016). Сашо Кадиев е и сред звездите на първия български сериал на bTV "Стъклен дом".От 2012 година е водещ на "Преди обед" в тандем с Десислава Стоянова и вече 9 години денят му започва по-рано, отколкото би му се искало.През 2015 г. става водещ на шоуто "България търси талант" по bTV, a през новия му сезон отново ще бъде в тази роля, забавлявайки жури, публика и всички пред екрана заедно с колегата си Дани Петканов. В свободното си време е заклет геймър. Има 4 кучета, жена и дъщеря.

Даниел Петканов

Даниел Петканов е обичано лице от екрана, глас от радио ефира и един от най-популярните Instagram инфлуенсъри в страната. Завършил е политология и маркетинг, но страстта му е телевизията, където вече се е утвърдил като любимец на публиката със забавните формати, в които е участвал.В свободното си време се отдава на фитнес, баскетбол, футбол, джаги и билярд. Едно от хобитата му е да монтира видеа и да слуша хаус музика. Има жена и малък син.

Крис Захариев

Крис Захариев е млад влогър и режисьор, роден и израстнал в София. От повече от 6 години развива своя YouTube канал с десетки хиляди последователи, който се различава с вдъхновяващите послания, които комуникира през него. Създател е на уеб-сериала "Да Се Изгубиш Нарочно", документално приключение сред най-затънтените селца в България, за който печели наградата "Будител На Годината" през 2018 г. и наградата "Най-вдъхновяваща личност" през 2019 г. През 2020-та година печели престижната наградата "Стоян Камбарев: Полет в изкуството" за своите късометражни филми и онлайн проекти.Крис обича залезите, БДЖ и неразказните истории и вярва, че младите хора са бъдещето на България.Тази пролет популярният влогър ще е усмихнатото лице на дигиталното съдържание на "България търси талант". Ще надниква смело зад кулисите на предаването за още повече забавления с епизодите на "Още от България търси талант".