10-годишна изпраща Тина Търнър в пенсия - тази вечер в "България търси талант"

Танците завладяват първите два епизода на предаването "България търси талант", което започва днес - 5 март, от 21:00 часа в ефира на bTV.

Още в първия епизод две деца, които са и най-младата двойка кандидат-таланти, шашкат журито със своето изпълнение. Ясен и Ванеса са само на 6 и 7 години, но с уменията си успяват да изправят публиката на крака. Следват още голям брой танцови номера, а след един от тях – неуспешен опит за бразилски танц, но доста успешен във формата на кючек – самата Хилда Казасян признава, че подобни движения имат своите достойнства. Това изказване е последвано от лавина закачки от страна на другите двама членове на журито Маги Халваджиян и Любен Дилов.

Сред феерията от изящни и недотам умели танцьори се изправя плевенчанин, който определя себе си като най-силния българин. Той се опита да постави световен рекорд като задържи доста необичайни тежести с ръце, вдигнати високо. Ще успее ли да бие рекорда – ще стане ясно още утре вечер в 21:00 часа по bTV.

Първият епизод завършва с две изненади за журито и публиката – каскадьор от Стара Загора изкарва мотор на сцената и прави невиждани по сложност номера, а 10-годишно момиче от Варна "изпраща Тина Търнър в пенсия".
.
Във втория епизод на шоуто, който ще се изълчи на утре – на 6 март от 21.00 ч. по bTV, състезателка от Бургас обявява "война” на другия морски град Варна с певчески талант. Война на възрастта пък е обявил Никола Тенев, който на 79 г. ще се опита да направи 40 набирания на лост.

Във вторник нажежената обстановка в залата ще се разсее след изпълнението на 9 невероятно красиви момичета от Стара Загора, за които Любен Дилов признава, че е очаквал да започнат да правят стриптийз. Момичетата обещаха да помислят дали да не включат такъв елемент в следващото си изпълнение.

Сред нестандартните и спиращи дъха номера се нареди и този на участничка с йога съчетание, което ще постави на дневен ред въпроса имат ли някои жени кости. А че мълчанието е злато, ще докаже кандидат от Добрич. След неговите фокуси и комедия без думи се оказва, че бутонът на Дилов е покрит с тенджера, в чашата на Хилда плува жива риба, а на Маги му отива клоунски нос.

Не пропускайте старта на най-позитивното шоу в българския ефир!

Свързани статии