10-годишният математик Калоян Гешев и детският духов оркестър “Джуниър бенд” на финала на “България търси талант” по bTV

10-годишният математик Калоян Гешев и детският духов оркестър “Джуниър бенд” са участниците от втория полуфинал в “България търси талант”, които продължават напред към финала в края на този месец. На сцената на шоуто в неделя вечер по bTV конкуренцията беше повече от сериозна, с отлично замислени и подготвени от участниците номера, които те представиха с изключителен хъс и професионализъм.

Вторият полуфинал в седмия сезон на "България търси талант" беше благотворителен, а bTV Media Group ще дари приходите си от sms-гласуването на зрителите на школата по спортни танци "Импулс – Велинград 2002". Инциативата се реализира като част от социално отговорния проект на медията “Добрият пример”. Kлубът oт Велинград е този, в който танцуваше един от незабравимите, слънчеви участници в този сезон - 18-годишният Атанас Клечаров. В негова чест децата от школата изпълниха емоционален танц, озаглавен “Наско и приятели”, като просълзиха журито и зрителите пред екрана, а десетки хиляди подкрепиха каузата.

Свързани статии