12-годишната Валериа Войкова заслужи втория "златен бутон" в "България търси талант" от Катерина Евро

12-годишна певица с впечатляващ глас успя да разплаче Катерина Евро и получи втория златен бутон в „България търси талант“ по bTV. Валериа Войкова от София се качи на най-голямата сцена за дарования със „свит стомах“ и брилянтно изпълнение на песента на Лара Фабиан „Je t'aime“. Тя вдигна публиката на крака с голямата заявка на любимата си певица и „прободе в сърцето“ актрисата в журито на шоуто.

Самата Валериа призна, че участитето й в „България търси талант“ по bTV е най-голямото предизвикателство, което е приемала. Сподели, че никога не е пяла пред хора като Ицо Хазарта, Катерина Евро, Славена Вътова и Любен Дилов-син и е била много притеснена за реакцията им. Пред погледите на майка си и приятелите си тя сбъдна дългогодишната си мечта да стане част от шоуто, влязло в рекордите на Гинес, с безапелационнен успех и директно класиране за финала. Славена Вътова отана впечатлена от енергията, която младата дама успя да предаде на всички в залата, а Ицо Хазарта сподели, че му е трудно да скрие емоцията си и вярва, че това предаване е измислено за хора като нея.    

Едни от най-впечатляващите таланти, които се изправиха пред журито на „България търси талант“ по bTV и заслужиха своето място на полуфиналите бяха танцьорът с изключителна пластичност Антонио Папазовнай-добрият вейпър, дошъл специално от Доминиканската република – Яксел Фриас, както и 10-годишната Ива Кузманова, която е развила до съвършенство реденето на кубчето на Рубик. „Малкият Индиана Джоунс“ – Мартин Алексиев демонстрира дресура на отровни змии и паяци пред смаяни поглед на всички в залата и буквално парализира водещите Сашо Кадиев и Даниел Петканов с огромен питон. Марин Вардолов извая фина дървена скулптора за броени минути с помощта на електрическа резачка. Актрисата Милкшейк и специалистът по сапунени мехури д-р Бъбъл върнаха журито в детството им с изящен куклен театър, а дипломираният медик Боряна Димитрова предизвика възхищение с модерия си бели денсШотландецът Стиви Стар доказа, че е „чудо на медицината“ и единствен в човечеството, който може контролирано да изкарва погълнати предмени като стотинки, билярдна топка и пирон.

Какво е ПТС и какво правят хората там, как се реди кубът на Рубик - "вдигаш-сваляш", наляво-надясно" и първите емоции на Валериа, след като Катето Евро натисна "златен бутон" на нейното изпълнение, можете да видите в ексклузивната онлайн поредица „Още от България търси талант“ с водещ Даниел Петканов на talant.btv.bg.

Свързани статии