14 изумителни полуфиналисти в "България търси талант" се борят за място на големия финал на шоуто на 15 май

14 изумително талантливи, красиви и невероятни участници ще се качат на сцената в третия, последен полуфинал на живо на „България търси талант“- тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Битката за заветното място на финала ще е изключително оспорвана, а зрителите ще имат нелеката задача да избират между наистина впечатляващи номера – комедия, еквилибристика, бойтбокс, хип-хоп, шеметна акробатика и илюзии, анимационни герои, гайди, рок-баби, зрелищна бойна демонстрация и уникални танци. В епизода ще има много красота, изненади и най-вече страхотно настроение.

И тази неделя отново всичко ще бъде в ръцете на зрителите, които ще определят с гласа си кои таланти да продължат към финала. Единият ще е първият по вот, а другият ще бъде избран от журито измежду двамата подгласници в гласуването на зрителите.

Веднага след третия полуфинал, зрителите ще могат да гласуват за любимия си талант сред всички отпаднали на полуфиналите в играта „Спаси талант“. Гласуването ще продължи точно 24 часа и ще бъде онлайн на www.talant.btv.bg. Участникът, който събере най-много от гласовете на зрителите ще бъде „спасен“ и ще се върне в играта – и то директно на големия финал на шоуто, на живо, на 15 май.

А за него с пълни сили вече се подготвят петимата получили Златен бутон през сезона - Георги Станев (на проф. Кантарджиев), Симона Петрова (на Катето Евро), Стоян Йорданов – Чибо (на водещите), Скейтинг Финикс дуо (на Николаос) и La Campagnia Colonna (на Евелин Костова) и финалистите от първия и втория полуфинал – танцов състав към Читалище „Наука 1901 г.“ - гр. Ябланица, Дария Иванцова с дресура на кучета, децата от група „Магия“  и момичетата от балет „Вега“.

Към тях ще се присъединят и последните  двама финалисти, които ще станат ясни в края на третия полуфинал в неделя и още един - 12-и финалист, който ще бъде определен в играта “Спаси талант”.

Не пропускайте последния полуфинал за осмия сезон на уникалното по рода си шоу за таланти „България търси талант“ в неделя вечер по bTV. Забавлявайте се, удивлявайте се и подкрепяйте своя фаворит в sms гласуването по време на живото предаване. Номерата за гласуване ще бъдат публикувани в сайта на шоуто (talent.btv.bg), в каналите в социалните медии и на екраните по време на изпълненията.

До грандиозния финал на шоуто остават броени дни, а дотогава можете да следите всички новини за „България търси талант“ на www.talent.btv.bg.

Свързани статии