40 деца от Пазарджик и рапър от София отиват на финала на "България търси талант”

Ясни са поредните двама финалисти в "България търси талант". Зрителският вот определи на финала на шоуто да отиде ансамбъл "Чудесия” от Пазарджик, а след напрегнато обсъждане на журито рапърът от София Мишо Ангелов ще продължи напред. За съжаление на феновете, бургаският славей Надежда Стойчева няма да участва на финала на най-гледаното шоу в ефира у нас. Но тя участва в напреварата за "УЕБ талант на България". Можете да подкрепите Надежда или някой от другите отпаднали участници от четвъртия полуфинал на страницата на играта>>

До този момент Rio Crew, Станимир и Лора и Павлин и Явор участват в борбата за титлата "УЕБ талант на България”, като Rio Crew са водачи в битката. Кой ще се нареди до тях ще стане ясно тази вечер - 11 май, в 22:00 часа, когато завършва интернет гласуването в онлайн играта.

Емоциите от всяко изпълнение в шоуто се пренасят и зад сцената на "България търси талант" и феновете на шоуто могат да станат свидетели на това само на voyo.bg, където всеки вторник върви паралелен стрийминг с кадри от бекстейджа. По време на излъчването на 8 май, потребителите на voyo.bg разбраха, че 40-те деца от "Чудесия”, които вече са финалисти в шоуто, всъщност са една малка част от фолклорния ансамбъл от Пазарджик, в който танцуват над 200 човека. Ръководителката на ансамбъла – Таня Димитрова, сподели тайната на успеха на възпитаниците си: много, много работа!

По време на живото излъчване на voyo.bg Мишо Ангелов сподели, че е готов да се раздели с тъжните рими и да напише песен за хубавите си емоции, на които се радва покрай участието си в шоуто. Попинг чудото Димитър Георгиев пък предаде безплатен урок "Как се прави вълна” за всички потребители на видеопортала, а господин The Big V от "26 акорда” изкара впечатляваща рап импровизация специално за феновете на шоуто, които следят емоциите зад сцената на voyo.bg.

Свързани статии