400 души се явиха на същинския кастинг на "България търси талант”

Снимки: Евгений Милов, btv.bg

Тази неделя бе последният снимачен ден от същинските кастинги на втория сезон на шоуто „България търси талант”. След близо един месец упорита работа журито и екипът на най-успешното шоу за 2010 посрещнаха на сцената близо 400 души, които искаха да покажат на тях и на цяла България своя талант.  За тези 4 седмици в студиото имаше много смях и сълзи, много весели и страшни моменти, опити за рекорди, сбъднати и разбити мечти.

Тази година публиката в студиото на „България търси талант” се превърна в четвъртия член на журито. По време на снимките на същинските кастинги хората в залата аплодираха бурно, отхвърляха безкомпромисно, опитваха се да повлияят на оценката на журито и да изкажат своето мнение за това какво те искат и наричат талант.

Подкрепа на журито в някои от снимачните дни оказаха и трима известни българи. Пръв на „горещия”стол до Маги, Любо и Хилда като гост жури седна една от най-големите звезди на цирковия манеж Енчо Керязов. На помощ на журито при оценяването на талантите се „притече” и актьорът Калин Сърменов. В компанията и под влиянието на Любен Дилов-син той много често се превъплащаваше в ролята на Милото, която изпълнява в сериала „Седем часа разлика” и това провокира бурни както положителни, така и отрицателни реакции от страна на публиката в студиото.

В един от последните снимачни дни на стола на журито седна и актрисата Ваня Цветкова. Дали чаровната „съдийка” остана все така строга и твърда при издаването на „присъди” или повлияна от вечния позитивизъм и усмивка на Хилда Казасян, тя бе благоразположена към талантите зрителите ще разберат скоро от ефира на bTV. Има ли в България таланти и какво е мнението на Ваня Цветкова за това, което видя в студиото на шоуто може да видите тук.

Свързани статии