Алекс Раева и Мария Игнатова се превъплатиха в "Мили Ванили"

Приключиха същинските кастинги в най-новото шоу на bTV "България търси талант". В последния ден от снимките водещите на шоуто Мария Игнатова и Алекс Раева спретнаха изненада за журито, в което този път гостуваше и едно от най-популярните лица на bTV - Ани Салич. Тя даде своите оценки и коментари за изпълненията на част от кандидатите.

Двете водещи се преобразиха до неузнаваемост и взривиха нищо неподозиращата публика с изпълнение на Girl You Know It's True на популярния дует "Мили Ванили". Изненадата бе подготвяна в пълна тайна в продължение на две седмици. За да успеят Алекс и Мария да пресъздадат оригиналната хореография на парчето, на помощ се притече и хореографката на Адреналинките на "Господари на ефира" Стаси. Като всяко изпълнение, разбира се, и това получи оценката на журито: "Твърдо "Да" - двете да продължат да водят и полуфиналите на "България търси талант"!".

Сред другите изпълнения, които впечатлиха журито, бе въздушната акробатика на гъвкав артист от трупата на цирк "Балкански". За представянето на 15-годишен тийнейджър от Варна пък, на сцената бе изградена рампа за BMX. Подобни съоръжения всъщност липсвали в морската ни столица и заради това младежът усвоил уменията си с колелото, предимно гледайки клипове в интернет. Любимка на публиката стана и 48-годишната Кина Вълчева, която развесели всички с авторска песен, посветена на... виното. Изпълнението толкова се хареса на всички, че буквално след втория куплет цялата зала запя с нея.

Общо 140 души са одобрени за следващия етап на шоуто. Той ще включва така наречените „театрални кастинги”, по време на които талантите ще бъдат редуцирани до 40. Тези, които са изявяват в една област, ще се изправят в битки срещу конкурентите си. Така зрителите ще могат да видят истинско съперничество между групи от берйк танцьори или битки между певци. Това разкриха Магърдич Халваджиян и Любен Дилов-син по време на гостуването си в предаването "Тази сутрин".

Маги каза още, че нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е заклет фен на шоуто и следи с интерес всички новини около него. Какво още сподели за разговора си с футболиста, както и повече подробности за шоуто, може да видите тук.

Свързани статии