Американски поздрав за Ицо Хазарта с “Браво господине”, малък гений с глобус в ръка и екстремни трикове с тротинетка – завладяват сцената на “България търси талант”

Чувствам се недостоен да коментирам изпълнение от такова ниво”, са думите на възхищение, изречени от Ицо Хазарта, с които ще се “окичи” един от участниците след изпълнението си в новия епизод на “България търси талант”. В неделя вечер, точно в 20:00 ч. зрителите на bTV ще се забавляват от сърце с нова доза впечатляващи таланти - с неочаквани номера и уникални изпълнения, зад които се крият повече от интересни лични истории. 

Ударно начало на епизода ще дадат кукери, които ще се вихрят на сцената под звуците на “Uptown Funk” на Bruno Mars, с което ще си “навлекат” усмивките на журито и танци от сърце в изпълнение на най-емоционалните сред тях - Славена Вътова и Катето Евро. “Фолклорният елемент” в шоуто ще присъства и при други таланти в епизода, които ще демонстрират въображение и качество от най-висока класа.

Чудни рисунки върху кафе ще “оживеят” в чашите на Славена, Катето, Любо и Ицо, който определено ще се впечатли от неочакваната изненада. Амбициран кандидат-талант ще направи пореден опит да “преодолеe бариерата” на журито с пародиен спектакъл - събрал “всичките таланти на света”. Дали това ще е достатъчно и каква ще бъде съдбата на участника този път – зрителите на bTV ще разберат в неделя.

 

Малък гений ще “разтопи” с чар и изуми с възможностите си четиримата от журито, а друг талант ще ги омагьоса не само с фокусите си, но и с добрината и светлината, които носи. Всичко това ще накара Ицо Хазарта да коментира: ”Той ни показа, че да си свободен – не означава да си невъзпитан! Той е чудесен - има душа”

В новия епизод на “България търси талант”, именно Ицо Хазарта ще получи и неочакван американски поздрав на чист български език с фраза от песента му “Браво господине”, което определено ще повиши градусите на настроението и ще потвърди славата на рапъра далеч извън границите на България. Този участник ще представи и други впечатляващи таланти, както и вълнуваща история за силен дух и воля. 

Цял куп звездни, забавни и мотивиращи моменти очакват зрителите в новия епизод на “България търси талант” - тази неделя от 20:00 ч. по bTV. А за ексклузивно и допълнително съдържание от “България търси талант” следете www.talant.btv.bg. Любопитни акценти ще намерите и в youtube канала му.

 

 

Свързани статии