Анджела Цолова е "УЕБ талант на седмицата" след втория полуфинал в шоуто!

След броени часове ще станат ясни поредните двама финалисти в четвъртия сезон на "България търси талант". Гласуването е активно и ще бъде спряно по време на специалния епизод тази вечер – 4 май, от 21:30ч. по bTV.

Не забравяйте, че отпадналите участници от всеки полуфинал се състезават за титлата "УЕБ талант на България".
Във втората седмична надпревара след втория полуфинал в шоуто за "УЕБ талант на седмицата" избрахте талантливата Анджела Цолова! Тя събра цели 1126 гласа в онлайн гласуването за "УЕБ талант на България" и в момента е водач в битката за титлата (победителите от миналата седмица – Latin Force, имаха 300 гласа). Дали тези гласове ще са достатъчни на Анджела, за да стане „УЕБ талант на България”, зависи от вас. Победител ще стане талантът, който е събрал най-много гласове в сравнение с победителите от останалите седмици т.е. ако искате "УЕБ талант на България" да стане някой ваш любимец от следващия полуфинал, ще трябва да му осигурите най-малко 1127 гласа!

Гласуването за "УЕБ талант..." всяка седмица стартира след края на "България търси талант - РЕЗУЛТАТИТЕ" в понеделник и продължава до 12ч. в съботата на съответната седмица!

Свързани статии