Ани Салич оценява талантите

Ани Салич ще даде своите оценки за изпълненията на талантите в епизода на "България търси талант” у здхеаевхсн. Това ще промени регламента на състезанието, защото кандидатите ще трябва да съберат поне три положителни гласа, за да продължат напред.

Пред журито ще застане 82-годишна студентка, която твърди, че може да се самолекува чрез специални тибетски упражнения. Сцената ще превземе и цирков артист, долетял  чак от Испания, за да демонстрира таланта си пред цяла България.

"На 56 години… В момента съм пенсионер по инвалидност, проблеми с краката горе в ябълките. От нередовно пиене и нередовна любов като млад до това се стига на стари години. ... Слава Богу прескочих кастинга на Свети Петър, стигнах до вашия". Това са думи на българският Том Джоунс, който е имал тройка по пеене, и на когото се падна да открие шоуто с изумителното си изпълнение.

В продължение на два дни зрителите ще видят и чуят опити за имитации на известни изпълнители, между които Лейди Гага и Веселин Маринов, Майкъл Джексън. Сред кандидат-талантите на сцената ще излязат жена, танцуващa в тръба, момиче, пишещо с микроскопичен шрифт, както и най-култовата диско танцьорка в историята. Шестнайсетгодишен младеж пък ще шашне журито и публиката със способността си да смята многоцифрени числа наум за по-малко от секунда!

Един от кандидатите пък ще промени гласа си 18 пъти, имитирайки перфектно известни личности, при това само за 2,5 минути.

Всичко това в "България търси талант”, понеделник и вторник от 21 ч.

Свързани статии