Асен Блатечки попада в центъра на събитията в осмия епизод на "България търси талант"

В днешния епизод на "България търси талант" – от 21:30ч. по bTV, ще има нови изненади, а журито най-после ще се срещне с дългоочаквани таланти. Асен Блатечки пък ще бъде нападнат от фенки, което ще принуди Ваня Цветкова да го защити и да потърси помощ от охраната на шоуто.

Събратя по папионки на Любен Дилов-син са трима младежи от Пловдивско, които представя нов вид бийтбокс с включена народна песен и части от хита "Милионерче". Оригинални и артистични, те събуждат любопитството на журито за бъдещо им развитие. 46-годишен актьор от Ямбол ще спечели одобрение от колегите си в журито, но с различно виждане ще бъдат Есил и Любо. Бургас, Карнобат и Благоевград се събират в Пловдив и стъпват на сцената на „България търси талант” в София, за да потопят в захлас присъстващите с народно пеене.

Разгорещени коментари поражда изпълнението на молдовката Валентина Атанасова, която се изявява като текстописец. Участничката смело прекъсва членовете на журито, но това не е причината Любен Дилов да я определи като "разглобена диско топка".

По съвсем различен начин се представя Мурад Мурад от Варна, който успява да "закове" Ваня и да бъде категорично признат талант от всички. Суинг от 1920г. пък ще танцува 22-годишният Димитър Атанасов от Плевен, а Зара Бозукова от Гоце Делчев ще изпълни песента "Alleluia" за баба си.

Черешката на тортата ще бъде Венелина Господинова от София, чието хоби са акробатичните танци. Тя е дългоочакваният от Асен талант, признава пред камерите самият той. Ваня също изказва на глас силният си респект от видяното, а Есил определя представеното като гимнастическо изкуство.    

Тези и още много други таланти ще забавляват зрителитете в осмия епизод на "България търси талант" на 27 март от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии