Асен Блатечки удари златен бутон за най-забавния комик на сцената на “България търси талант”

С невъобразима смесица от имитация на футболни коментатори на различни езици и импровизация в рими Димо Алесиев успя да си спечели титлата “най-забавен участник” и място на полуфинала на ”България търси талант”. Асен Блатечки стана третият член на журито, който се възползва от възможността да избере свой фаворит и да му осигури поне още едно появяване на сцената на шоуто. Той оцени самородния талант на особняка от село Овощник, който разсмя до сълзи и жури, и публика. “Ти си най-забавният комик, който е бил на тази сцена, а това е талант, които не се учи – или го имаш или го нямаш. Ти го притежаваш това нещо”, обясни Блатечки, след като натисна златния бутон.

Доброволец от Уганда, който е в България, за да предаде на децата любовта си към танца, илюзионист от Киев и много други изключителни участници от над 10 държави превърнаха трети епизод на “България търси талант” в интернационално шоу от най-висок клас.  “Тази година „България търси талант” е със сериозно международно участие – имаше хора от Африка, руснаци живеещи в Италия. Без нещо специално да сме търсили всички те бяха разбрали, че тук се случват готини неща, и бях дошли”, обясни Любен Дилов. Единственият в България и един от малкото в света контратенори изненада жури и публика с оперно изпълнение на световно ниво. Младият Димитър Арнаудов получи 4 пъти “Да” и вече се готви за следващото си излизане на сцената на шоуто. Български артист, успял на впечатли самата Мадона, представи уникален авторски мултимедиен спектакъл. Красимир Мирчев има зад гърба си 5 видео проекта, публикувани на платформата за млади таланти на Мадона, която е впечатлена от неговия талант и лично коментира изкуството му. Представянето му бе високо оценено и от журито на “България търси талант”.

Поредица от модерни и изненадващи таланти, както и трогателни детски изпълнения допълниха разнообразието на сцената на най-позитивното шоу у нас. Танцува група “Monsters of disasters” показаха за първи път в родния ефир хореографията на корейските поп-изпълнители от нашумелия стил к-поп. Младата шампионка по художествена гимнастика Франциска от Германия показа най-добрия танц във формата досега,  а 5-годишният Ростислав Коконов разплака всички със стихотворение на Джани Родари.

„България търси талант” се излъчва всяка неделя от 20:00 часа по bTV. Ексклузивни бекстейдж кадри от новия сезон на формата феновете могат да следят в Instagram профила на предаването–bggottalent. Неизлъчвани кадри от шоуто може да гледате на http://talant.btv.bg.

Свързани статии