Асеновград ликува след успеха на Кристина, Плевен - горд с баща и син Караджови

Сем. Караджови, снимки: Евгений Милов
В четвъртък вечер станаха ясни и третите финалисти в "България търси талант”. Зрителският вот беше ясен и категоричен - най-много гласове събра Кристина Арабаджиева. Да продължат напред се бориха още баща и син Караджови и танцовият дует Павлин и Явор. Тежката дума на Любо, Хилда и Краси отсъди в полза на семейството цигулари.  

В следващите дни ще стане ясен и третият победител в седмичната игра на talant.btv.bg. До този момент Rio Crew и победителите от миналата седмица Станимир и Лора участват в борбата за титлата "УЕБ талант на България”. Кой ще се нареди до тях ще разберем тази вечер в 22 ч., когато завършва интернет гласуването в онлайн играта. В нея участие вземат отпадналите в съответната седмица кандидат-таланти, а победителят в надпреварата печели участие във финала на предаването, където ще има възможността отново да представи номера си и да получи специалната купа "УЕБ талант на България".

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант”, можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди - на voyo.bg.
Свързани статии