Астор излиза на сцената на "България търси талант"

Вчера вечерта - 10 май, bTV излъчи четвъртия полуфинал на "България търси талант", който бе изпълнен с много сълзи от щастие, възторг и добро настроение. Събитията на сцената на най-позитивното шоу у нас в неделя вечер за пореден път предизвикаха интереса на над 1 100 000 души, което е близо 44% от телевизионната аудитория.

На 10 май в надпреварата за титлата "талант на България" и наградата от 60 000лв. влязоха 10 нови участници, които показаха уникални номера. Още първото изпълнение на пазарджишкия танцов състав "Чудесия" изправи публика и жури на крака. Младежите от състава бяха взели под внимание коментарите на журито от кастингите и се появиха с нова визия, която съчетаха с модерно звучено на фолклорна музика.

Противоречиви коментари предизвикаха момчетата от група ПоTRez, които посветиха своето изпълнение на българската боза. Текстът, в който се пее : "...Музиката вече не е като едно време/за стилове и текстове на никой не му дреме!/Най-важното е клип, с разголени женици/щот’ обичаме дупета, обичаме и цици!/Искате боза – и ви даваме боза!/ По телевиора - боза и по радиото - боза!/Слушате боза, после гледате боза, щото/ всички са боза и всичко е боза!" раздвои Дарина, но пък изненадващо за всички се хареса на Илиана, която този път не намери текста за пошъл.

Най-доволен от ситуацията се оказа А. Кадиев, който се наслади отблизо на двете дами, които се къпеха в басейн с боза на сцената на шоуто и дори си позволи да провери дали бозата е био директно от едно от момичетата. Варненското чудо, момчето, което е пример и вдъхновение за хиляди хора -  Пламен Любенов, разплака жури и публика. Неговото изпълнение метафора изправи на крака цялата зала и предизвика фурор в социалните мрежи.

На сцената в неделя вечер се качиха още йо-йо шампионът и 4-и в света Константин Туджаров, който пресъздаде сцена от филма "Трон", изненадалите журито с индийски танц сестри акробатки Ясмин и Парис Кирилови, новата Лили Иванова - Ивелина Андреева, брейкърите от Пазарджик - група "Безименните", направилият уникално светлинно-танцувално и вълшебно шоу Иван Петров – Венсан, който за съжаление не сбъдна мечтата на Иво и не разряза Дарина на две, импровизиращите с традиционни народни инструменти – квартет "Алгара", 5-годишното дете чудо от Граф Игнатиево - Цветомира Начева.

Кои от тези таланти ще продължат напред ще стане ясно тази вечер от 21.30 часа по bTV, когато на сцената на шоуто ще се качи и уникалният Астор.

Свързани статии