Астор "удвои" Дарина Павлова в "България търси талант"

В понеделник вечерта - 11 май, bTV излъчи четвъртото издание на "България търси талант - РЕЗУЛТАТИТЕ", в което станаха ясни поредните двама финалисти, които ще се борят в последния етап на предаването за титлата "талант на България" и наградата от 60 000лв. Това са безспорният фаворит на зрителите и примерът за хиляди хора - Пламен Любенов и новата Лили Иванова - Ивелина Андреева. Момичето продължи напред, след като журито за пореден път не успя да стигне до консенсус и се наложи отново публиката да бъде арбитър в спора й за продължаване в предаването с пазарджишкия танцов състав "Чудесия".

Момчетата от група "ПоTRez" и тяхната боза не успяха да повторят успеха на родния айран. Напред не успя да продължи и ядящият светлина Иван Петров – Венсан, за когото най-много съжали Дарина Пвлова. Вместо да изпълни желанието на Иво и да "отсрами" маговете в шоуто, гост–звездата Астор също не разряза Дарина на две, а точно обратното – направи нейна двойничка. 

Междувременно А. Кадиев не пропусна една удобна възможност, несъзнателно провокирана от Иво Сиромахов, и обясни на зрителите какви шеги си правят с него сценаристите и хората от екипа на предаването. "Аз изглеждам нелеп, миризлив, глупав, отчаян… Всичко това ми го набутват сценаристите в уста. И това не е за пари."

Предпоследния полуфинал в шоуто предстои тази неделя - 17 май, от 20.00 часа по bTV, когато на сцената на шоуто ще се качат вече известни участници и нови претенденти.

Свързани статии