"Атакуват" с ножове журито в "България търси талант"

Днес - 6 март, bTV ще излъчи втория епизод на най-позитивното и вълнуващо предаване в ефира – "България търси талант".

След старта на шоуто в понеделник - 3 март, социалните мрежи бяха залети с коментари за някои от участниците и техните изпълнения. На най-голям интерес от страна на аудиторията до този момент се радват Радо Михов от Пловдив и създаденият от него хит "Дърта пияница" и Томас Томов, известен вече като "българският Павароти". Дарбите на участниците успяха да развълнуват публиката и да предизвикат сълзи сред две от четирите ключови фигури, а именно Ваня Цветкова и Есил Дюран.

Вторият епизод на третия сезон ще бъде още по- емоционален, а адреналинът и екстременните изпълнения ще достигнат връхна точка.

На сцената ще блесне малко момченце, което ще смае зрителите с познанията си за държавите и ще се прояви като истински малък гений. Дори Мария Силвестър ще се включи, за да помогне на малкия Айнщайн да покаже максимално своята уникалност.

Изпълнението на малък R’n’B изпълнител ще вдигне всички в залата на крака и ще спечели с лекота адмирациите на журито. Именно изпълнението на този младеж ще даде основание на Асен Блатечки да каже, че са намерили таланта на България. В шоуто довечера ще вземат участие още танцьорка на индийски танци, циркови номера, изпълнения с летящи бутилки, а шок сред журито ще внесе данъчен инспектор.

Сцената на "България търси талант" ще бъде застрашена и от пожар при групово изпълнение, включващо летящи огнени топки – номер, който спира дъха на очевидците в залата.

Кулминационният момент в епизода настъпва, когато остриета на ножове минават на сантиметри от лицата на Ваня Цветкова и Асен Блатечки. Адреналинът на актрисата достига връхна точка, а ужасът я завладява. Единствено куражът и спокойствието на Асен успява да я закрепи емоционално, признава тя по-късно.

Тези и още много други изненади от "България търси талант", зрителите ще видят на 6 март от 21:30 часа по bTV.

Свързани статии