Авторът на "Аз съм дърта пияница" и 9-годишното дете чудо Борислава Иванова отиват на финала на "България търси талант"

Вторият полуфинал на "България търси талант" премина с оспорвана надпревара между участниците. Категоричен фаворит нямаше до последните минути на гласуването в четвъртък вечер - 24 април. Зрителите избраха да изпратят на финал Радо Михов, а журито трябваше да избира между Борислава Иванова и Stereo Rush. Вторият талант, който достигна до последния етап в надпреварата за титлата "Талант на България" и наградата от 60 000 лв., е хасковското дете чудо Борислава Иванова. "Виновник" за този развой се оказа любимият актьор Асен Блатечки, който наклони везните в полза на 9-годишната носителка на 29 златни медала.

Интересът към събитията на сцената нараства, като вчерашната напрегната надпревара е била проследена от близо 36% от младите зрители на възраст 18-34 години според данните на ГАРБ, което е с два пункта над резултатите от миналия четвъртък.

В двата полуфинала до този момент участие взеха разнообразни таланти, някои от които събраха овациите на публиката и журито, а други си спечелиха черни точки.

Как ще се представят следващите 10 участници на третия полуфинал на "България търси талант", зрителите на bTV ще разберат в понеделник - 28 април. Тогава на сцената ще се качат участници с големи гласове в лицето на Томас Томов, София Арабаджиева, както и пеещата група на Станислав, Томе и Алекс. Ще разберем какво ново от света на бойни изкуства е подготвила Ива Желязкова и какви фокуси е измислил футболистът Велизар Бамбалов. В късните часове на първия ден от седмицата зрителите ще потанцуват заедно с Electra Crew, Светлана Лесова и TC WORLD, а дали Есил отново ще стане от стола, за да се наслади на ритмите на Шоколадовите момчета, ще стане ясно по време на третия полуфинал на "България търси талант" в понеделник от 20:00 часа.

Свързани статии