“България търси талант” срещна Жаклин с Лара Фабиан

Жаклин Таракчи – певицата, която впечатли жури и публика в “България търси талант” с изключително изпълнение на Лара Фабиан, получи най-желания подарък – лична среща със своя идол. Мечтаното запознанство се случи веднага след края на концерта на Лара Фабиан във втория по големина румънски град, където световноизвестната певица гостува за първи път. Жаки, придружена от своята сестра, получи VIP достъп и гледа концерта на любимката си от първите редове, пеейки с цяло гърло и танцувайки на воля. 

Веднага след края на концерта Лара Фабиан прие екип на “България търси талант” и младата певица Жаклин в бекстейджа. Разговорът между двете бе наблюдават от стотици фенове през стъклена витрина, а срещата им премина при изключителни мерки за сигурност.

“Удивена съм как толкова малко момиче като теб, може да пее по този начин”, възкликнала Лара, след като видяла изпълнението на Жаклин на запис. Самата Фабиан признала, че за овладяването на подобна перфектна вокална техника е репетирала с години и не може да повярва, че Жаклин има такова звучене на едва 12-годишна възраст.  

Звездата останала изключително изненадана и от факта, че малката Жаклин провела разговора изцяло на английски, без да има нужда от преводач. Двете разговаряли над половин час за любимите си музикални изпълнители, предпочитани стилове и за семействата си. Лара се поинтересувала дали Жаклин има музиканти в рода си и Жаки е посочила по-голямата си сестра, която я придружава в Румъния. От своя страна Жаклин се е поинтересувала какъв е талантът на дъщерята на Лара, която признала, че дъщеря й Лу пее добре, но предпочита да прави палачинки. Жаклин успява да трогне една от най-обичаните певици в света и с подарък – пееща музикална кутия, чиято мелодия Лара запява веднага. Какво още си казаха двете талантливи певици ще видите в централната емисия новини на bTV на 21 април и в предаването “Преди обед “на 22 април, където продуцентът Георги Тошев, който също присъства на събитието, ще покаже първи ексклузивни кадри от престоя на екипа в Румъния.

Жаклин и цялото й семейство получиха две официални покани да посетят концерта на Лара Фабиан в София на 24 април в зала 1 на НДК. Поканата отправи самата Лара Фабиан, а малко преди това и директорът на НДК Мирослав Боршош.

Свързани статии