"България търси талант" се завръща по bTV!

Най-успешното шоу на 2010 година се завръща с втори сезон по bTV през пролетта на 2012 г. Предаването "България търси талант", което оглавяваше класациите на най-гледаните развлекателни програми през първата половина на 2010 г., ще предложи много забавление и позитивни емоции на зрителите на bTV в праймтайм догодина.

Водещи на "България търси талант" отново ще бъдат две от най-красивите актриси и телевизионни лица - Александра Раева и Мария Игнатова.

Предварителните кастинги започват:
-    на 10 декември в Плевен (хотел "Балкан“)
-    на 12 и 13 декември във Варна (хотел "Аква“)
-    на 14 и 15 декември в Бургас (хотел "Аква“)
-    на 17 и 18 декември в Пловдив (Новотел Пловдив)
-    на 20, 21, 22 и 23 декември в София (хотел "Плиска")

Кастингите ще се провеждат от 9 до 18ч. в обявените дни.

За участие в шоуто могат да се запишат хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене и свирене, не само танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични номера, бързо ядене и всичко, което представлява един необикновен талант, който да бъде представен пред зрителите.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група.

Предварителното записване за кастингите не е задължително, но желаещите могат да изпратят информация за себе си на [email protected].

ВАЖНО!!!: Преди да се явите на кастинг, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се запознайте с условията на предварителните кастинги>>>

Шоуто е по лиценз за FremantleMedia и техния формат Britain’s Got Talent, който е адаптиран и излъчван в десетки страни по целия свят. Първото издание е през 2007 година. Най-известният финалист в предаването е 50-годишната Сюзън Бойл, чийто първи албум е продаден в повече от 2 милиона екземпляра и бързо се изкачва начело на класациите на Острова.

Продуцент на "България търси талант" е bTV, а изпълнителен продуцент – "Глобал филмс".

Станете приятел на шоуто във Facebook>>

Свързани статии