"Българският Стивън Сегал", говорещ папагал, гайди и засилена японска нотка – в новия епизод на "България търси талант"

В дългоочаквания нов епизод на “България търси талант” – тази неделя от 20:00 ч., зрителите на bTV ще се забавляват от сърце с най-разнообразни по вид, възраст и произход талантливи хора и животни. Ще се срещнат с човек, който се представя като “българския Стивън Сегал” и “втория най-силен човек след Чък Норис”, снимал се във филмите на едни от най-силните мъже в Холивуд. Той ще удиви журито освен с представянето си на сцената и с неочаквана татуировка на „България търси талант“. А дали всичко това ще му “отвори вратите” към следващия етап на шоуто – зрителите ще разберат съвсем скоро.

Йо-йо играч ще впечатли с умението си Катето Евро и Славена Вътова, които “през глава” ще се впуснат в предизвикателството на йо-йо и лично ще се убедят, че то не е просто детската играчка. В неделя вечер на сцената на шоуто ще “кацнат” прилепи и папагали, за да изумят журито с човешки приказки и странни звуци. За да убедят всички пред екрана, че “талант възраст не знае”, в борбата за титлата ще се изправят 78-годишен дядо с 9-годишното си внуче. Други над 140 деца ще демонстрират страхотен пърформанс, който ще остави без дъх бляскавото жури. Чуждестранното присъствие на таланти ще бъде сериозно застъпено в епизода. През сцената ще “премине” човек, който пътува от 18 години, прекосил е 65 държави с колело и не на шега е решил да “покори” и “България търси талант”. А кой ще заслужи следващия Златен бутон в шоуто и ще се доближи до титлата “Талант на България” – ще стане ясно тази неделя, точно в 20:00 ч. по bTV.

За ексклузивно и допълнително съдържание от “България търси талант” следете www.talant.btv.bg. Последвайте шоуто и в youtube канала му.

Тазгодишното издание на „България търси талант“ има и своето свежо и забавно отражение в ефира на радио N-JOY - с рубриката „NJOY Tалант“. Всяка сряда в 15:30 ч. ефирът на една от най-слушаните поп станции привлича вниманието на слушателите към „Таланта" - не само този, който е на сцената, но и този вътре в нас.

Свързани статии