Бродуейски изпълнения и космически български фолклор в "България търси талант"

Вече са ясни четирима финалисти във втория сезон на "България търси талант". Миналата седмица зрителите избраха и следващите претенденти за титлата "УЕБ талант на България" – Станимир и Лора. Утре вечер, 1 май, от 20:00 часа те ще видят на живо по bTV третата полуфинална надпревара на шоуто. С приближаването на големия финал, страстите стават все по-нажежени. Какво се случва зад кулисите, феновете на предаването могат да проследят ексклузивно на живо на www.voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видео съдържание.

Третата десятка изпълннители, които ще се борят за титлата "талант на Бълагрия", ще предложи разнообразие от изпълнения. Зрителите ще видят истински ирландски танци, но изпълнени от българи – формацията Келтси танц ще демонстрира умения на сцената на "България търси талант". Момичето, което изглежда сякаш няма кости – Адела Димова, отново ще изуми журито и цяла България със своите йога изпълнения. Кристина Арабаджиева, която впечатли всички с своето изпълнение, и утре вечер ще ни накара да затихнем пред таланта й да се докосне до космическия български фолклор.

Футболистите Булсайтърс  отново "ще скрият топката" на журито и публиката. Дълъг ли е пътят от Пловдив до Бродуей ще се опита да отговори Алейдин Алиев със своето изпълнение на сцената на "България търси талант". Една група впечатли журито със своето изпълнение на предварителните кастинги – Животвор, ще излязат на сцената, за да се опитат да спечелят титлата "талант на България". Рап талантите от Хасково – Христо и Станислав, ще разсмеят още веднъж журито и публиката със своите рими. Момичето, което изуми всички със своя талант да танцува белиденс, въпреки че дори не е навършила девет години – Ивет Иванова, ще се качи на сцената, за премери сили наравно с по-големите претенденти. Цигуларите Караджови от плевенското село Глава, ще се опитат да оборят максимата "Музикант къща не храни" като спечелят "Бълагрия търси талант". Танцьорите от Пловдив Павлин и Явор  ще покажат своите умения в края на третия полуфинал на шоуто, утре вечер, от 20:00 часа по bTV.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант", можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди - на voyo.bg.

Свързани статии