Броени часове до финала на “България търси талант” - тази неделя на живо от 20:00 ч. по bTV и с 360-градусов livestream

Бляскавият финал на живо на осмия сезон на “България търси талант” е тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Той ще започне с най-новото горещо парче на Homelesz и Ъпсурт, и ще продължи още по-зашеметяващо с 12-те изумителни изпълнения на най-добрите от най-добрите таланти за сезона. Най-близо до голямата награда от 50 хиляди лева и титлата „Талант на България“ са - 5-мата спечелили Златен бутон - Георги Станев, Симона Петрова, Стоян Йорданов - Чибо, Скейтинг Финикс дуо и La Campagnia Colonna и 6-мата финалисти от трите полуфинала - танцов състав към Читалище „Наука – 1901 г.“ гр. Ябланица, Дария Иванцова и фондация „Шаро“, група „Магия“, балет „Вега“, Стефан Иванов и Военен университет „Васил Левски“. Към тях се присъединява и илюзионистът StarBoy AYVON, който получи най-голяма подкрепа в играта СПАСИ ТАЛАНТ.

И този път най-запалените фенове на предаването ще имат възможност да проследят развръзката и онлайн в 360-градусов стрийм на talant.btv.bg – в реално време и на всички устройства.

В неделя специално и много забавно участие ще имат и водещите Александър Кадиев и Дани Петканов, които ще се включат в номера на златния им бутон – Стоян Йорданов – Чибо. Как точно ще го подкрепят и  в каква роля ще влязат, ще стане ясно тази неделя вечер по bTV.  

Зрелищно шоу от най-висока класа, страхотни изненади и отлично настроение очаква всички пред екраните в последния епизод за сезона. На финала всичко ще бъде изцяло в ръцете на зрителите, които ще определят с гласа си победителя в осмия сезон. Очарователното  журито в лицето на Катето Евро, Евелин Костова, проф.Тодор Кантарджиев и Николаос ще има право само да забавлява, да се наслаждава и да коментира изпълненията на сцената. Талантът, който получи най-висок вот в sms гласуването по време на живото предаване ще стане новият „Талант на България“ и ще грабне наградата от 50 000 лв.

Не пропускайте кулминацията в осмия сезон на “България търси талант” в неделя от 20:00 ч. по bTV  и онлайн с 360 градуса livestream на www.talant.btv.bg. Номерата за гласуване ще бъдат изписани на екрана по време на изпълненията, в каналите на шоуто в социалните мрежи и на talent.btv.bg.

Свързани статии