Човек изолатор на ток, Facebook звезда и любимци от сезон 3 в четвъртия епизод на "България търси талант"

На 23 март bTV ще излъчи четвъртия епизод на най-позитивното шоу у нас – "България търси талант". Първите три епизода на предаването предизвикаха много коментари и различни реакции, както от страна на аудиторията и интернет потребителите, така и от страна на журито.

Поредният епизод от шоуто, който ще се излъчи тази вечер - 23 март, от 21.30 часа, също няма да направи изключение. Младите рок музиканти от група The Rippers ще спечелят журито и публиката с изпълнението на добре познато рок парче. Това изпълнение провокира водещите А. Кадиев и М. Силвестър да заснемат своето изпълнение към същата песен, а резултатът е над 23 хиляди гледания само в официалната Facebook страница на шоуто.

Иван Чукарски от Видин, който нарича себе си "човекът изолатор" безспорно ще смае не само публиката, но и журито със своя уникален номер, включващ 220 волта ток. Превъзбуден от реакцията на околните, Иван ще забрави да слезе от сцената. На помощ ще се притече А. Кадиев, който услужливо ще вземе не само него, но и багажа му.

Facebook "звездата" Надка от с. Вакарел ще покаже своите танцувални умения в няколко различни стила, а представянето й ще бъде коментирано от Ники Илиев с "Това е първото представяне, което беше 90% с гръб към нас".

Сценичните умения на представителите на Варна и Бургас ще се "сблъскат" с изпълненията на детски куклен театър "Щурче" от Варна и формация "Петлите", в която заедно се обучават деца от домове за сираци и деца, имащи семейства. Участник от Горна Оряховица пък, ще предизвика Иво Сиромахов да говори в рими, а финалът на "речта на сценариста" ще бъде повече от красноречив – "Мисля, че си в беда и няма да ти кажа "Да".

Станалите суперпопулярни и носители на приза "УЕБ Талант на България" от третия сезон на шоуто - Electra Crew от с. Радилово, толкова много ще впечатлят журито и публиката, че Иво Сиромахов ще излезе на сцената, за да им се поклони.

Тези и още много други вълнуващи изпълнения, зрителите ще могат да видят в четвъртия епизод на най-гледаното шоу "България търси талант"-  на 23 март, от 21.30 часа по bTV.

Свързани статии