Дарина, Деси, Ники и Иво се просълзиха на петото резултатно шоу в "България търси талант"

Изключителен драматизъм и сълзи в очите на журито съпътстваха петото резултатно шоу в "България търси талант", който bTV излъчи вчера - 18 май. Въпреки че Ники и Сашо се опитаха да разсеят напрежението с шеги и закачки помежду си, а водещият дори се опита да си изпроси роля в следващия филм на режисьора, напрежението на сцената не намаля.

В понеделник вечер зрителите на bTV избраха на финала на "България търси талант" да отиде малката Поля Иванова от Бургас. Децата от клуба по художествена гимнастика „Левски” и pole dance танцьорката Симона Бойкова трябваше да чуят решението на журито, което със сълзи на очи отсъди в полза на "изненадата" във формата – Симона.

Варна отново не успя да излъчи представител, след като танцьорите от The Basement и попинг танцьорът Мурад Мурад отпаднаха. "Златният бутон" на Дарина Jenny Jo също не успя да продължи към финала както и "къртещият мивки, цепещият мрак и облечен в костюм на пострадал лебед", според Иво, Виктор Христов. Разполовилият Дарина фокусник Марио Меров, карвинг спецът Димитър Пенчев, който представи скулптури от тиква на Мая Манолова, Лютви Местан, Бойко Борисов, Цецка Цачева и Росен Плевнелиев, и опасният Михаил Бакърджиев – Набора също не успяха да се класират за финалната надпревара.

Последният полуфинал на "България търси талант" е на 24 май. Последното резултатно шоу обаче, няма да е в понеделник на 25 май, а във вторник (26 май) и ще бъде с обща продължителност 1 час и 30 минути. На 25 май зрителите на bTV ще видят концерта на "Слави Трифонов и Ку-ку бенд", който се състоя на 25 април в Арена Армеец.

Свързани статии