Дарина и Иво танцуват под звуците на акордеон, а М. Силвестър и А. Кадиев - с Майкъл Джексън

Днес - 30 март, от 21.30 часа зрителите на bTV ще имат възможността да видят много интересни и различни изпълнения в поредния епизод на най-гледаното шоу – "България търси талант". Участниците ще зарадват зрителите с много музика и танци, а други ще заложат на магията на фокусите и необикновените превъплащения.

Първа на сцената ще излезе 4-годишната Цветомира от Граф Игнатиево, която ще представи уникални за възрастта си умения в индийските танци, ще провокира с красотата си А.Кадиев, който ще поиска разрешение да я осинови. Момчетата от дуо Strength Brothers ще впечатлят с умения си в силовата акробатика и определено ще преобърнат първоначалната нагласа на Ники Илиев за тяхното представяне. Най-многобройната група на сцената в този епизод са хип-хоп танцьорите и миналогодишни полуфиналисти Creators от Варна, които толкова ще впечатлят оценяващите, че Иво ще стане на крака, за да им се поклони. Вдъхновени от представянето им, М.Силвестър и А.Кадиев ще се раздвижат в ритъма на хип-хоп музиката.

Изненадите продължават с Димитър Петров от Славяново, който ще предизвика много и различни реакции с появата си на сцената. Кандидат-талантът ще накара Дарина за пореден път да натисне бутона в знак на неодобрение още в началото на изпълнението. Това обаче няма да спре убеденият в таланта си Димитър, а Иво Сиромахов ще се възплозва от възможността да покани Дарина на танц.

Фокусникът от Враца, Георги Тодоров ще покаже на журито един трик с карти, който не са виждали досега. Иво Сиромахов ще зададе вече традиционния си въпрос: "Можеш ли да разрежеш Дарина на две?", а тя ще се обърне за помощ към екипа и хората в залата с думите – "Няма ли кой да го арестува този човек?". Какво ще се случи, зрителите ще могат да видят тази вечер – 30 март, от 21.30 часа по bTV.

На сцената на шоуто ще се качат още много участници, които с таланта и импровизациите си ще предизвикат оживени дискусии или пък категорично ще покажат къде е мястото им – на сцената или на път за дома. Едно е сигурно – Сашо и Мария ще забавляват всички зрители с изпълнението си на "Bad" на Майкъл Джексън, докато самият той танцува на сцената, пресъздаден от Фатих Йересачан.

Тези и още много други вълнуващи изпълнения, зрителите ще могат да видят в шестия епизод на най-обичаното шоу "България търси талант" на 30 март, от 21.30 часа по bTV.

Свързани статии