Дарина, Илиана, Иво и Ники избират полуфиналистите в четвъртия сезон на „България търси талант”

На 6 април от 21.30 часа зрителите на bTV ще разберат кои са 60-те избраници на журито, които ще участват в полуфиналите на четвъртия сезон на най-гледаното шоу – "България търси талант". Полуфиналите и същинската надпревара започват веднага след Великденските празници. Какво обаче ще се случи преди това, когато участници от цялата страна се съберат, за да научат своята съдба, зрителите ще видят в първия ден от Страстната седмица.  

Най-важното нещо, което ще стане ясно в т.нар. Cull епизод е, че журито има проблем. Това признание прави Иво Сиромахов, тъй като четиримата са допуснали до финал 123 участници. От тях трябва да останат 60, което означава, че малко над 50% от одобрените трябва да отпаднат от надпреварата. Сигурни са единствено петимата полуфиналисти, получили "златен бутон". За да реши съдбата на част от останалите участници, за които изпитва колебание, журито ще ги изправи в директна битка. 

Ще видят ли феновете на шоуто в това издание отново битка между попинг титаните Мурад и Бехайдин или двамата ще бъдат детронирани от нови кандидати, дали Митьо Крика най-после ще стигне до полуфинал в "България търси талант", ще намерят ли място сред най-добрите шампионът по йо-йо Константин Туджаров, създателите на хитове "ПоTReZ", денс формациите Creators, Electra Crew и U Move. Към кого Иво ще продължи да отправя молби да разреже Дарина на две – Anonymous, Иван Петров – Венсан или някой друг, ще се качат ли отново на сцената Пламен Любенов и предизвикалите истински фурор Сирма Добрева, Цветомира Начева, Симона Бойкова, Поля Иванова и ще има ли опасни номера с ток, мотор или горящи елементи, зрителите ще видят в понеделник - 6 април, от 21.30 часа по bTV.

Свързани статии