Дарина, М. Сливестър и А. Кадиев натискат "златния бутон" в последния епизод от същинските кастинги в "България търси талант"

На 5 април от 20:00 часа зрителите на bTV ще имат възможността да видят последния епизод от същинските кастинги пред журито на най-гледаното шоу – "България търси талант". Той ще започне с изпълнение на националния отбор на България по Естетическа групова гимнастика на фона на музика от филма "Властелинът на пръстените".

Сцената на "България търси талант" в неделя ще бъде окупирана от фенове на рока и то не какви да е, а тинейджърки. Това ще провокира Сашо да поиска да има още дъщери и то точно такива. Освен тях, пред журито ще се изявят и таланти, които умеят да композират в различни стилове и да импровизират в рими на момента, както и такива, които имат изумителни енциклопедични познания.

Сред кандидатите за титлата "талант на България" и тази година ще бъдат вечният кандидат Митьо Крика, миналогодишният финалист Бехайдин Симеонов и още познати на публиката лица. Тази година Димитър Ходжев – Крика ще се опита да впечатли журито не само с "горящия" си номер, но и с ласкави думи. Въпреки че Дарина и Илиана не знаят нищо за това кой всъщност е Крика, той ще се опита да ги омае с реплики от типа на – "Ти си журналистическа акула" (към Илиана). Бехайдин Симеонов, който миналата година се класира трети, и тази година ще влезе в битка за титлата срещу опонента си от третия сезон – Мурад Мурад от Варна. Какво ще се случи с Крика и Бехайдин, зрителите ще видят в неделя вечер от 20.00 часа.

Едно е сигурно обаче - забавлението ще е най-голямо при Сашо и Мария, които няма да спрат да обсъждат отношенията си. Всеки един от тях ще разкрие още от своите таланти. Мария ще покаже на българските гимнастички, че и тя може да прави шпагат, Сашо ще се учи да върти пойове, ще разсмива участниците и най-после ще разкрие с какъв ритуал помага на талантите.

В последния епизод на журито ще му се наложи да каже доста пъти "Не" след като става жертва на фалшиво пеене и странни танци. Последният участник в предаването дори ще провокира Дарина и Ники да влязат в сериозен спор, от който актьорът с нежно сърце ще излезе с едно сериозно обещание. Какво е то ще стане ясно в неделя, а дали Ники ще го изпълни, зрителите ще видят в понеделник - 6 април, от 21.30ч., когато bTV ще излъчи и т.нар. "Cull" епизод, в който ще станат ясни полуфиналистите в четвъртия сезон на най-обичаното шоу "България търси талант".

Свързани статии