Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев са в журито на четвъртия сезон на "България търси талант"

Тази пролет по bTV стартира четвъртият сезон на най-позитивното шоу в родния ефир - "България търси талант". Кандидатите за слава и титлата "Талант на България" ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов и още по-звезден състав – Дарина Павлова, Илиана Беновска, Иво Сиромахов и Ники Илиев.

Всеки от членовете в състава на журито е доказал се професионалист в своята област. Дарина Павлова е известна с уменията си да открива таланти. Илиана Беновска е известен журналист, който има и богат опит като  режисьор, автор е на редица книги, пиеси и сценарии. Иво Сиромахов пък е доказал уменията си като писател, сценарист, режисьор и актьор. Режисьорът и актьор Ники Илиев, създател на два от най-гледаните български филми в последните години у нас, също ще покаже нюха си за откриване на таланти.

Дали журито ще се изуми от нестандартните възможности на кандидатите, с които ще се срещне за първи път на 12 февруари на снимките на същинските кастинги на шоуто, ще стане ясно в следващите дни. За разлика от предишните сезони, в това издание на формата ще вземат участие всякакви хора, с уникални и неподозирани умения, както и много повече таланти от чужбина. Зрителите ще станат свидетели и на включването на нов елемент в предаването, наречен „златен бутон”, който дава възможност на жури и водещи да изразят своето мнение и подкрепа за конкретен участник/ци.

Свързани статии