Дарина танцува хип-хоп, а Ники и Сашо участват в опасен номер на 29 март в "България търси талант"

На 29 март bTV ще излъчи поредния двучасов епизод с най-интересното от същинските кастинги в четвъртия сезон на най-позитивното шоу у нас – "България търси талант". В него зрителите ще видят изпълнения на таланти, които ще представят нови стилове в различни области, както и полуфиналисти от миналия сезон, които спечелиха любовта на феновете. Наред с талантите, в изпълнението на част от представянията ще се включи и журито.

Първа на сцената и то още с първото представяне ще се качи Дарина, която ще се включи в изпълнението на 6-те дами от "Full Dance", които са носителки на редица световни и европейски награди. Жената каучук Сирма Добрева и човекът огън Иван Добринов ще шашнат журито с изпълненията си. Иван ще помоли за асистенция Ники и Сашо, които неволно ще му оставят следи от пирони по тялото. Кадиев няма да спре дотук, а ще се учи да свири на гайда, ще се пробва с йо-йо, а на Мария Силвестър ще бъдат поверени грижите за една катерица и един гълъб, който ще се почувства спокоен само в ръцете на водещата.

В епизода зрителите на bTV ще видят най-малкия участник – 4-годишно момче бийтбоксър, най-забавната баба и нейният сценичен партньор, европейският и национален шампион по йо-йо Константин Туджаров от Несебър, 26-годишният Михаил от Свиленград, който ще представи опасен номер с мотор, уникални изпълнения в най-модерния стил сред младите – animation, и няколко наистина добри фокусници. Иво ще се възползва от качването им на сцената и ще продължи да търси маг, който може да разреже Дарина на две. Какво обаче ще се случи, когато получи отговор "Да, мога", зрителите ще видят в неделя - 29 март, от 20.00 часа.

След участието в предишния епизод на миналогодишните носители на приза "Web Талант на България" - Electra Crew, в този епизод зрителите ще видят отново претендента за най-добър попинг танцьор – Мурад Мурад от Варна, който в момента се опитва да се реализира в Германия, и Ива Желязкова от Бургас, която смело ще размаха меч със завързани очи. На сцената притеснен ще й асистира Сашо Кадиев, а Ники Илиев ще успокои момичето с думите - "Имаме и друг водещ".

Тези и още много други вълнуващи изпълнения, зрителите ще могат да видят в петия епизод на най-гледаното шоу "България търси талант" на 29 март, от 20.00 часа по bTV.

Свързани статии