"Дъртата пияница" Радо Михов и танцьорката на пилон Венелина Господинова - един срещу друг в "България търси талант" на 21 април

Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал на шоуто „България търси талант”. На 14 април първите 10 участници представиха своите нови изпълнения, а в четвъртък двама от тях продължиха напред в шоуто и се класираха за финала. Това са Косара Цонева, която бе безапелационен победител при зрителския вот, и Мурад Мурад, който трябваше да се изправи срещу Street Workout. В крайна сметка и тук решаваща роля имаше зрителският вот, тъй като журито се раздели на две – дамите подкрепиха Мурад, а господата - Street Workout.

Първият полуфинал бе белязан с две интересни събития. Едното е инцидентът с Мирослав от дуо „Миракъл”, който беше ухапан на два пъти от своя крокодил. Първото ухапване се случи малко преди изпълнението, зад кулисите на шоуто, а второто – по време на сценичната им изява. В резултат Миро се оказа с 10 шева на дясната си ръка и вероятността да не се качи в четвъртък на сцената на „България търси талант”. Благодарение на бързата лекарска намеса той е добре и бързо се възстановява от инцидента.

Второто събитие, което е с положителен знак, е свързано със Сансу и Йонсу Марианови. Братята от Бургас успяха да впечатлят зрителите с изпълнението си на лунната походка на Майкъл Джексън с … ролери. Уменията и славата на двете момчета, се оказа, че далеч не се ограничава само в границите на България. След страхотното им изпълнение в понеделник, представители на голяма международна компания се свързаха с екипа на „България търси талант”. Чрез екипа на шоуто те отправиха покана към Сансу и Йонсу да покажат таланта си в едно от най-големите състезания в сферата на свободните спортове, което ще се проведе в Република Чехия на 3 и 4 май. Към поканата са включени пътя и престоя на българските таланти и семейството им в Чехия.

Нарежението в полуфиналната фаза на „България търси талант” ще нарастне още повече на 21 април, от 20:00 часа , когато един срещу друг в шоуто ще се изправят авторът на хита „Дърта пияница” – Радо Михов, и любимата танцьорка на пилон на Асен Блатечки – Венелина Господинова и носителката на безброй медали по акробатика – 9 годишната Борислава Иванова. Към тях ще се присъединят двете двойки близнаци Силвия и Ренета, и  Галин и Атанас, които този път ще се състезават като един участник. Останалите таланти, които ще се представят на 21 април са Крисияна Николаева, Петьо Станков, училищен дух.орк. читалище Гложене, камерна група "Тракийска младост", u Move и Stereo Rush.

Свързани статии