Деси Добрева става част от журито в четвъртия сезон на "България търси талант"

Снимка: Деси Давидова

Полуфиналите в "България търси талант" са към своя край. Тази неделя - 17 май, от 20.00 часа нови 10 таланти ще се включат в надпреварата, а на сцената на шоуто ще има много изненади, напрежение и усмивки.  

Свидетел на емоциите на участниците от тази неделя ще бъде Деси Добрева, която ще се присъедини към Дарина, Ники и Иво. Журналистката Илиана Беновска вече няма да е част от шоуто.

Деси Добрева е популярна българска изпълнителка, завоювала редица престижни родни и международни награди, сред които 2 приза от The Billboard World Song Contest (USA,2005), The Great American Song Contest (USA, 2006), 11th Asia New Singer Competition (China, 2010), Гранд-При на фестивала Еврофест 2014 в Скопие, Македония, Изпълнител на годината на БГ радио (2010). Деси има зад гърба си 3 албума с "Ку-ку бенд", 1 самостоятелен албум, 2 албума с детска музика и много други. Деси Добрева е част от 2 спектакъла на Нешка Робева и от проекта "Балкански" с Теодосий Спасов.

Като представител на Българския културен център в САЩ Деси активно участва в промотирането на българската култура в САЩ и Европа. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall (London, UK),както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note (New York, USA).


Свързани статии