Днес стартират записванията за петия юбилеен сезон на "България търси талант" по bTV

Най-позитивното шоу в родния ефир, "България търси талант", се завръща с юбилеен сезон и предизвиква всеки, готов да сподели своето изкуство с многомилионната аудитория на bTV да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016. В петото си издание любимото шоу на българите ще предложи нови вълнуващи елементи, които ще гарантират повече забавление и зрелищни спектакли.

Желаещите да станат част от "България търси талант" ще се изправят и пред ново жури - четирима души с различни занимания и безспорен авторитет в своята област. Те са колоритни, взискателни и позитивни, но обединени от амбицията да намерят новата звезда на България. Двама от тях вече са били част от шоуто, а другите двама ще оценяват талантите за първи път. Двама от тях са музиканти, двама са с дълга коса, а един е под 30 години. Всички са представители на различна зодиакална стихия - земя, въздух, вода и огън. А това обещава на всички участници незабравими емоции и горещи страсти с едни от най-популярните артисти у нас.

За да представят своя талант пред новото жури в шоуто, даровитите българи трябва да се регистрират от днес на talant.btv.bg/casting-2016 или да се запишат за участие на телефон 0889 681 000. Предварителните кастинги за шоуто ще се проведат в шест града на България през януари 2016 г. Всеки участник ще има възможността да покаже способностите си пред цялата страна, а победителят ще се превърне в най-скъпо платения артист в България, с хонорар от 50 000 лева за три изпълнения, с обща продължителност от 10 минути.

Вижте гостуването на Мария Силвестър в "Тази сутрин"

Свързани статии