Джазменът Боби Вълчев от „България търси талант“ открива лятото с нова песен и клип

Новата песен “Не искам” на Боби Вълчев, познат на зрителите на bTV от участието му в „България търси талант“ е ритмична и свежа. Тя носи и силно послание - как трябва да отстояваме себе си. Видеото запечатва перфектния залез на емблематични локации в Дубай, които за Боби отдавна са втори дом и вървят в комплект с една от любимите му ретро коли.

Новата песен “Не искам” е по текст на Здравка Петрова. Макар и да носи положителен заряд, в нея е закодирано силно послание - че човек трябва да бъде себе си, да има собствена стойност и да не се подвежда по временни изкушения - в личен или професионален план.

Зад чудесното видео стоят часове наред в очакване на перфектния залез, който е само 10 минути, както и непоносима горещина от 55 градуса.

Има и изненади за феновете на добрите ретро коли, на които Боби Вълчев е фен. В клипа е заснет един от любимите автомобили от личната колекция на Боби Вълчев - Мерцедес SL 500.

В момента джазменът е в България, предстоят участия и лятно турне у нас, както и вълнуващо събитие в личен план - сватба.

Видео на „Не искам“ - https://www.youtube.com/watch?v=jh9Y8o8ZDxU

Свързани статии