Екстремен колоездач, мъже на токчета и страхотен джаз - тази неделя oт 20 ч. по bTV

Нашето жури е балансирано – то не само взима, но и дава”, ще се пошегуват водещите на “България търси талант” - Сашо Кадиев и Дани Петканов, в неделя, след представянето на стендъп комик, който напуска сцената с 50 евро в джоба си, изкарани от журито. Дали комикът е толкова добър и как ще се стигне до забавната ситуация - зрителите ще разберат и преценят сами – тази неделя точно в 20 ч. по bTV. 

В предстоящия епизод на любимото шоу за таланти на сцената му ще стъпят едни от най-зрелищните участници за сезона, а емоциите пред екрана определено ще са бурни. А дали те няма да предизвикат натискането и на последния Златен бутон или пък ще поднесат нова порция изненади – ще стане ясно в неделя.

Ефектен, вълшебен спектакъл със сапунени мехури ще впечатли не само малките зрители, но и техните родители – с въображение и страхотно майсторство, а към серията “нежни номера” ще са и изпълненията на две най-добри приятелки, които се явяват в шоуто с отделни номера, без притеснението, че ще се конкурират помежду си. Рисуващ танцьор ще изненада с уникално съчетание на талантите си в добре изпълнен номер, а екстремен колоездач ще “скрие шапките” на журито с уникалните си трикове и провокативен стил на каране. Чудесен, нов хип-хоп състав ще докаже как “България търси талант” може да бъде  достатъчно силна мотивация човек да преодолее монотонното си ежедневие и да се “захване” с това, което обича, за да се яви в шоуто. Изтънчено джаз изпълнение от най-висока класа ще смае всички пред екрана, а 10-годишен шампион по ментална аритметика ще обещае публично да заведе майка си на ресторант, ако спечели титлата.

В неделя Ицо Хазарта ще раздава не само коментари, но и автографи на талантливите си фенове. Славена Вътова пък ще сподели, че уважава неща, които изискват координация, баланс и концентрация, по повод ефектен номер с непозната, традиционна, японска играчка. Участник с лична кауза и невероятна съдба ще се яви на сцената, за да разкаже живота си по уникален начин, а Ицо Хазарта ще коментира: “Твоята дарба е с изключителна стойност и тя далеч надминава границите на това шоу!” 

Необикновени, весели и изумителни таланти ще се срещнат със зрителите на bTV тази неделя точно в 20:00 ч. Допълнително, ексклузивно съдържание от шоуто можете да намерите на: www.talant.btv.bg.

 

Свързани статии