Еротика и танци в десетия епизод на "България търси талант"

Този четвъртък - 3 април, десетият епизод на "България търси талант" ще бъде изпълнен с акробатика, любов, еротика и още нещо …

Журито и зрителите ще бъдат завладени от невиждани емоции още с първото изпълнение на сцената на "България търси талант". То ще бъде дело на сборна формация, носеща името Street Workout Bulgaria, която ще покаже впечатляващи номера на успоредка и лост. Членовете на формацията са не само талантливи и достойни за подражание, но и много красиви. Това ще докаже нагледно Мария Силвестър, която ще разсъблече всичките момчета във формацията, за да достави удоволствие на женската аудитория.

Коктейл от театър, кабаретен танц и еротика пък ще забърка и небезизвестният балет "Акадамус". Асен Блатечки отново ще бъде в центъра на събитията, а за финал ще бъде затрупан от женски сутиени.

Утре вечер на сцената на шоуто ще се появи и една много интересна дама - родената в Украйна и живееща в Чехия, Надя Корленко. Младата жена идва в България специално, за да вземе участие в "България търси талант", за чийто трети сезон е научила от социалните мрежи. С какъв талант ще се представи, ще разберем на 3 април от 21:30ч. по bTV!

Варна е градът, който умее да изненадва със скритите си таланти. Стефан Станчев е дете чудо, което умее да свири на почти толкова инструменти, колкото са и годините му - 10. "Рапсодия номер 1" се казва драматичното авторско изпълнение, вдъхновено от тежки моменти в живота на момчето. А съгражданинът му Махсун успява да спечели комплименти от строгата Ваня Цветкова и смело прави опит за свалка, отправена към Есил. Тежка присъда пък ще даде Любен Дилов-син на 29-годишния участник Младен Попов от Варна, чието изпълнение ще накара публиката да пищи от ужас.

За финал вълната от жива музика ще залее сцената на "България търси талант". Група от квартал Факултета в София ще изпее "Гелям даде Буддуресте", а вечерта ще бъде закрита от представянето на Creators, които в буквалния смисъл ще запълнят сцената. 29 броя участници накуп ще представят стила street dance и ще успеят да си заслужат златното изречение на Ваня: "От цялото ми сърце "да"!"

Тези и още много други таланти, зрителите ще видят на 3 април от 21:30 часа по bTV в десетия епизод на "България търси талант".

Свързани статии