Евгени Димитров - Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков и рапърът Кристо се включват в 3-часовия финал на "България търси талант"

С един повече са финалистите в четвъртия сезон на "България търси талант"! Тази неделя от 20:00 ч. най-добрите от най-талантливите ще представят своите номера, а зрителите на bTV ще изберат победителя в четвъртия сезон на най-позитивното шоу у нас.

Към 12-те финалисти на сцената ще се присъединят и танцьорите от Latin Force, които са изборът на феновете в надпреварата за "УЕБ талант на България". Те се класираха първи след ожесточена надпревара с миналогодишния носител на приза – Electra Crew. Latin Force ще се включат като пълноправен претендент в спора за приза "талант на България" и наградата от 60 000 лв.

В продължение на три часа на сцената на "България търси талант" своите изпълнения ще представят "жената каучук" Сирма Добрева, композиращият хитове на момента Деян Асенов, 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев, примерът за хиляди хора -  Пламен Иванов и pole dance танцьорката Симона Бойкова. За първи път тази година половината от финалистите в шоуто са деца. Това са бийтбоксърът Леон Петков, "извънземните" деца от Tapia Dance House, талантливата изпълнителка на модерен балет Хелин Хасан, 7-годишната гимнастичка Цветозара Миленкова, многобройният младежки духов оркестър и мажоретен състав към читалище "Хр. Ботев" в Ботевград, новата Лили Иванова- Ивелина Андреева, и малката Поля Иванова. Всички те са подготвили уникални изпълнения, към които ще се присъединят звезди като Евгени Димитров - Маестрото, Митко Щерев, Владимир Величков, рапърът Кристо и други.

Ден след своя рожден ден и в деня на големия финал, членът на журито – Дарина Павлова, ще
разкрие в предаването "120 минути" на кого ще дари своя хонорар от шоуто. Както самата тя обяви, сумата ще отиде за кауза, свързана с деца таланти.  

Свързани статии