Фаворитите на Ники Илиев и любимките на Дарина Павлова се изправят един срещу друг в "България търси талант" на 26 април

Изминалата седмица донесе много емоции на участниците в първия полуфинал на шоуто "България търси талант". На 19 април първите 10 таланти представиха своите нови изпълнения, а в понеделник двама от тях продължиха напред в шоуто и се класираха за финала. Първите финалисти са Деян Асенов, който бе безапелационен победител при зрителския вот, и Младежки мажоретен състав и духов оркестър "Христо Ботев", който трябваше да се изправи срещу Радко Петков в битка за второто място.

Напрежението в полуфиналната фаза на "България търси талант" ще нарастне още повече на 26 април от 20:00 часа, когато един срещу друг в шоуто ще се изправят Детски куклен театър "Щурче", жонглиращият с думи Мартин Петрушев, магът Георги Тодоров, 13-годишната певица Анджела Цолова, танцовата школа Full Dance, гъвкавият Илия Гечев, 7-годишната Цветозара Миленкова, носителите на "златен бутон" For A Distance, безстрашният Иван Добринов и най-възрастният участник, фен на парапланеризма – 66-годишният майстор на баланса Методи Методиев.

По време на кастингите танцьорките от Full Dance станаха любимки на Дарина Павлова и тя дори се разкърши заедно с тях под звуците на музиката. Дали момичетата и този път ще се представят толкова добре и ще провокират този път освен Дарина на сцената да се качи, както обеща, и Илиана, зрителите ще видят в неделя от 20.00 часа. Вечерта ще бъде емоционална и за Ники Илиев, тъй като на сцената излизат двама негови фаворити. For A Distance толкова се харесаха на чаровния актьор, че грабнаха неговия "златен бутон", а гласовитата Анджела Цолова трябваше да се изправи във вокален двубой срещу не по-малко талантливата Преслава Тодорова, като сблъсъкът между двете и отпадането на малката Преслава силно развълнуваха Ники.

Друг участник, който обра овациите на публика и жури по време на кастингите и тази неделя ще разцъфне като вълшебно цвете, е гимнастичката Цветозара от Кюстендил, за която Иво Сиромахов отсече: "Запомнете името Цветозара Миленкова, защото съм сигурен, че след време заради нея ще слушаме химна!" На сцената на шоуто в неделя зрителите ще видят още номер, който в продължение на 40 години е запазил своята автентичност, приказни герои, пирати и много други изненади.

Свързани статии