Фенове на "България търси талант" се срещат с водещите и журито на откриващото събитие за 6-и сезон "Талант търси талант"

Дни преди своя старт по bTV шоуто, вписано в рекордите на Гинес – „България търси талант“, кани най-големите си фенове да станат част от откриващото събитие „Талант търси талант“. Първите 100 души, които се регистрират на сайта http://talant.btv.bg, ще спечелят двойни покани за първия спектакъл на дарованията, който ще се проведе на 10 септември от 19:00 часа в Kino & Bar Cabana в столицата.

Феновете на „България търси талант“ ще имат възможността да се срещнат с водещите – Александър Кадиев и Даниел Петканов, както и с журито – Ицо Хазарта, Катето Евро, Любен Дилов-син и Славена Вътова. Те ще подготвят публиката за това, какво да очаква на малкия екран от 15 септември, 20:00 часа, и ще докажат, че „невероятното не е невъзможно“.

Хората, които ще класират талантите и ще им дадат възможността да спечелят голямата награда от 50 000 лева, ще повдигнат завесата за огромната палитра от човешки възможности, които зрителите на bTV ще видят на голямата сцена на шоуто.

Свързани статии