Финалистите в "България търси талант" - с 10 повече от първия сезон!

Голямото разнообразие и качеството на родния талант изправиха журито на най-чаканото шоу у нас пред огромен проблем: Маги, Хилда и Любо, както и продуцентите на предаването от bTV, трябваше да вземат решение броят на участниците, които ще се представят на полуфиналите на шоуто, да бъдат увеличени с 10 души. Така кандидатите за слава и 60 000 лв. ще бъдат 60, а не както в първото издание - 50. Членовете на журито споделят, че въпреки това решение, те са имали все така големи трудности при определянето на полуфиналистите. Най-трудно това се оказало за Хилда Казасян, която, въпреки обещанието си тази година да бъде по-крайна и категорична в отказите си, не успяла да каже "не” на много от кандидат-талантите.

Вчера, на специално събитие, журито и водещите на "България търси талант" разкриха още една подробност от шоуто. За разлика от предишното издание, където преобладаваха певците, тази година превес ще имат танцьорите. Най-голямата танцова формация се състои от 35 души, които едва се побрали на сцената. Сред номерата, които изпъкват са и дресурите на животни. В епизодите, които проследяват същинските кастинги на шоуто, зрителите ще видят дресура на пеперуди, питони и други „странни” животни. По повод дресурата и влизането на животни в студиото, екипът на предаването не спира да се шегува с Хилда, която не понася влечуги. По време на номера с питоните тя излязла от залата и се наложило на Маги, Любо и компания да търсят певицата в продължение на 30 минути.   

Какви са "странните" таланти на българите, зрителите на bTV ще имат възможност да видят от 5 март, всеки понеделник и вторник от 21:00 часа.

Свързани статии