"Фондацията" благодари на Дарина Павлова за дарението в полза на талантливите деца на България

Кадър от репортажа на "120 минути"

В края на месец май тази година, малко преди финала на шоуто "България търси талант", в предаването 120 минути видяхме как Дарина Павлова изпълни обещанието си да дари хонорара си от шоуто за талантливите деца на България.


Тогава Дарина избра да предостави средствата в полза на “Фондацията” ( The Foundation), чието мото е "Талантът обича всяко дете". (Повече за "Фондацията" можете да научите тук>>>)

Основателят и управител на "Фондацията" – Ваня Ирибаджакова, разпространи днес благодарствено писмо до Дарина Павлова и bTV Media Group, в което изразява своята признателност към жеста на представителката на журито в "България търси талант" и медията, с която "Фондацията" си партнира успешно.

Публикуваме цялото писмо на г-жа Ирибаджакова без съкращения. Оригиналния документ можете да видите тук>>>

"С настоящето писмо бихме искали да се обърнем с благодарност към госпожа Дарина Павлова и екипът на bTV Media Group за доверието и подкрепата за реализирането на стипендиантската програма на фондация „Фондацията“ – „Талантът обича всяко дете“.

Благодарение на направеното от госпожа Павлова дарение българските деца, ще могат да кандидатстват за стипендии, които ще им дадат шанс да преминат през обучение, което не само да развие цялостно езиковите им умения и таланти в изобразителното и театрално изкуство, а ще култивира в тях качества за опознаване и изразяване на вътрешния свят на човека, способности за комуникация и творчество в група, ще провокира интелектуалната активност, способностите за интерпретиране, визуализация и пространствено мислене.  Новите методи на обучение допринасят децата да реализират съзнателния творец в себе си, който с готовност използва въображението си. Това ще им даде възможност да излизат извън границите на общоприетото, да подхождат с жизненост и страст към живота, с лекота да синтезират знания, да откликват с радост и хумор.

Всички желаещи да кандидатстват за стипендии, могат да открият условията за кандидатстване и програмата за обучение на сайта на Фондацията – www.thefoundation.bg, след 25 юни 2015 година.

Подкрепата на програма за обучение на деца, която работи за отключване на пълните творчески потенциали е високо хуманен и устойчив за развитието на обществото жест.  Благодарим на госпожа Павлова, за доверието и дарените средства и на bTV Media Group за устойчивото партньорство."

Свързани статии