Четвъртият полуфинал!

Снощи премина четвъртата надпревара за още две места на финала на шоуто. Четвъртата десятка изпълннители, които ще се борят за титлата "талант на България“, предложи поредната доза разнообразие от изпълнения и емоции.

Зрителите станаха свидетели на истинско фолклорно нашествие от Пазарджик – ансамбъл "Чудесия" – 40 деца, които на кастингите танцуваха като за последно и накараха цяла България да се гордее с тях. В четвъртия полуфинал на шоуто видяхме и бургаския славей с невероятния глас – Надежда Стойчева, а от Пловдив пристигна господарката на танца Илияна Тодорова. На сцената на шоуто се качиха и  рапърът с тъжни песни, към когото съдбата не е била благосклонна, но той е добър към всички – Мишо Ангелов.

Зарадва ни и ново изпълнение на момичето с кучето или кучето с момичето – Ралица и Цезар, от Варна. Нов номер беше подготвил и царят на попинга Димитър Георгиев. Човекът с най-бързите ръце – жонгльорът Христо Цветков от Сопот също беше в десетката на четвъртия полуфинал, както и майсторите на смеха Станимир и Даниел, които разсмиват не само Созопол, но и цяла България. Момчетата от Царево, които доказаха, че и белите могат да скачат – Zero Gravity, отново излезнаха на сцената на шоуто и за финал – триото "26 акорда", които сътвориха хит по време на кастингите и накараха не само родния Бургас, но и цяла България да пее "Дай бира".

Отделните изпълнения на участниците можете да гледате в секцията "Видео" на talant.btv.bg, а целите епизоди на шоуто гледайте ексклузивно на voyo.bg.