Емоциите на епизод 10 - Част 1

В десети епизод на "България търси талант”, който се излъчи снощи по bTV от 21 ч., Магърдич Халваджиян присъди най-голямото "да”, което е давал във втория сезон на шоуто – приятните емоции започнаха още с първия участник в предаването за вечерта – 10-годишната Лидия от Бургас, която с гласа си постигна това, което стотици други не успяха.

В този епизод журито се запозна и с нова музикална техника. Тя се нарича "пльокане” и представлява бийтбокс, който се прави с ръце. Ефектът от изпълнението на дует "Почивка от Гошо”, състоящо се от двамата студенти от Стара Загора, пък принуди Хилда да признае, че никога не й е било толкова смешно. Забавно беше и изпълнението на най-бързия танцьор, който се развихри на сцената в стил "електро кючек”. Какво представлява този стил успя да разгадае само Алекс Раева и то с доста усилия.

"България търси талант” стана сцена и на неочаквани любовни обяснения. Няколко двойки засвидетелстваха чувствата си чрез сцената на шоуто, а самата Хилда получи серенада от Иван Анастасов. В отговор софиянецът получи червена роза от чаровната дама в журито.   

И за финал – най-голямото "не” на Маги бе дадено на един необикновен талант – Светломир от София заслужи искрените усмивки на журито и публиката в залата с умението си "да говори и да приказва”. С умения да имитира и то не кой да е, а Слави Трифонов, се престраши да се яви пред журито 29-годишният Младен.

Целите епизоди на "България търси талант” можете да гледате ексклузивно на voyo.bg.