Емоциите на епизод 11- Част 1

Снощи от 21 ч. по bTV се излъчи най-шеметния епизод от втори сезон на шоуто "България търси талант"! В него главни действащи лица бяха моделиери, колега на Дейвид Копърфийлд, фолклорни танцови и певчески ансамбли и дуети, участници от първото издание на "България търси талант” и кандидат-талантът от първи сезон, чийто номер е носител на приза "най-гадното нещо”.

Броят на участниците, допуснати до полуфиналната фаза главоломно растеше и ето защо, преди да седне на "горещия стол” в журито, Хилда Казасян усилено репетира как да казва "Не". Неин наставник и режисьор беше Маги Халваджиян, който я инструктира с думите: "Поглеждаш сериозно и без тази доброта и топлота в очите казваш "Не".

Пръв на сцената в понеделник се изяви човек, който ще представи нещо, което до този момент липсваше във втория сезон на шоуто – мода. 22-годишният Деян от Бяла Черква прави рокли от хартия и найлон. Той трябваше да направи тоалети и ревю за три минути, а за модели използваше своите братовчедки. Освен със слава, младежът се надяваше да се сдобие и с клиенти.

Деян даде началото на поредица от уникални и прекрасни номера, които будеха възхищението на жури и публика. Сред тях бяха театрална трупа "Мим Арт”, която е съставена от хора с увреден слух, танцов ансамбъл "Чудесия” от Пазарджик и група "Abada Capoeira”.

25-годишният Димитър, който в миналия сезон стигна до полуфинал със своя танц, и този път се опита да завладее сцената и да грабне титлата "талант на България". Същото направи и Сава Стоянов, на чийто номер Маги в първи сезон каза, че това е "най-гадното нещо, което съм виждал”. 

За финал 17-годишният полусирак и самоук илюзионист Иван от Плевенско конкурираше Дейвид Копърфилд, а познатият като победител от "Танцувай с мен” Метин Енимехмедов атакува и "България търси талант”.

Това бяха и едни от последните таланти, които излизат на сцената на шоуто. Следващата стъпка са полуфиналите, които започват на 17 април от 20 ч. и за радост на зрителите ще бъдат цели два часа. Това разкри в предаването "Тази събота" една от водещите на шоуто Мария Игнатова. Какво още сподели тя вижте тук>>