Енчо Керязов гост в "България търси талант"

Вихрен бели денс, най-възрастният танцьор в шоуто, най-яките мъже, най-дебелият заек, арабско поп-изпълнение, цял отбор почитатели на звездата на родната естрада Емил Димиртов и ясновидка, която чисти от радиация, завладяха сцената на "България търси талант" в снощи в ефира на bTV.

Третият епизод на шоуто беше изпълнен с много драматични обрати, провали и изненади за участниците и жури. А най-голямата изненада за всички е присъствието на супер-звездата на българския цирк, феноменът, изправил на крака короновани особи като принца на Монако, водещи европейски политици като Меркел и холивудски звезди от ранга на Шварценегер, носителят на Сребърен клоун – Енчо Керязов.

Присъствието на звездата налага и промяна в регламента. Всеки участник трябваше да получи три пъти „да”, а не два както досега, за да премине в следващия кръг. Късметът се усмихна на малка част от кандидат-талантите, които бяха подложени на четворен кръстосан огън.

В един от номерата, този на баба Керка, която чисти радиация, се включи Енчо Керязов, за да се провери талантът на ясновидката. Възрастната дама позна от първия път какво е кръвното налягане на Енчо, но не се справи с другите задачи. Нямаше как да докаже, че може да изчисти организъм от радиация, просто защото такава нямаше на територията на залата.

Всъщност, вижте сами за какво ставаше дума…