На предварителните кастинги: 5-годишен гайдар, 6-годишен рапър и момиче, което владее делфински

Хиляди кандидати показаха способностите си на предварителните прослушвания за "България търси талант" в София, Варна, Бургас и Пловдив. В събота и неделя екипите на най-гледаното шоу в родния ефир станаха свидетели на уникални изпълнения.

Модерните танци и хип-хопът бяха акцент във Варна. Професионални изпълнители и хора, открили таланта си случайно, търсиха своето място в ефира на bTV с атрактивни изпълнения. Най-малкият претендент за участие в предаването бе 6-годишен рапър, а най-възрастният 82-годишен поет.

В Бургас се явиха основно певци и танцьори от всякакви жанрове. Естрадата и народната музика бяха на почит. Явиха се и изненадващ брой поети и поетеси. Имаше и кандидати, които показаха по-различни таланти: бойни изкуства, танци, атрактивни пърформанси, имитации и комедианти. Най-младият кандидат бе 6-годишен имитатор на Майкъл Джексън, а най-старият – 71-годишен руски диригент.

Български народен квартет остави екипите в Пловдив без дъх. Стотици кандидати с талант се явиха на кастингите, интересът беше огромен, бройката на кандидатите конкурираше дори фаворитът София. Момче със специален номер с ножове замалко не отряза пръст по време на демонстрацията. Най-малкият участник, който беше на 5 години, изуми всички с изпълнението си с гайда. Най-възрастният пък беше учител по литература - комик, който получи подкрепата на всичките си бивши ученици.

Очаквано най-многобройни бяха кандидатите на прослушванията в столицата. Акробати, певци, танцьори, комици, илюзионисти и самородни таланти напълниха студиата още в събота сутрин. Хор от 25 момичета смая екипите, момиче говореше на делфински език, а участник, готов да изпие едно след друго 60 кафета в борбата си за наградата от 60 000 лева, притесни организаторите.

Предварителните кастинги в София продължават днес и утре.

Свързани статии