Подгряваме за старта на "България търси талант" с първия "УЕБ талант на България"

Феникс с купата за УЕБ талант на България

Броени часове остават до старта на третия сезон на най-позитивното шоу в българския ефир "България търси талант" - 3 март, 21ч. по bTV. И този сезон на официалния сайт на шоуто ще имате възможност вие – феновете, да изберете носителя на титлата “УЕБ талант на България”.

Със старта на полуфиналите ще стартира и гласуването за "УЕБ талант”. Докато чакаме да дойде този момент на "втори шанс" за отпадащите участници, нека си припомним как първият носител на титлата "УЕБ талант на България" се сдоби с отличието.

В предишния (втори) сезон на "България търси талант" в продължение на 6 седмици зрителите имаха възможност да гласуват за отпадналите участници след всеки полуфинал, излъчвайки по един седмичен победител. Накрая всички победители в отделните седмици до големия финал - RIO CREW, Станимир и Лора, Павлин и Явор, Станимир и Даниел, Десислава Стамболова и "Феникс", се състезаваха помежду си за вашите гласове в сайта и с най-много положителен вот наградихте танцьорите от "Феникс".

Поздравяваме ви с изпълнението на първия "УЕБ талант на България" и продължаваме да отброяваме часовете до старта на новия сезон на шоуто! Гледайте "България търси талант" на 3 март от 21ч. по bTV!