Сайдерът - щастие в бутилка

Годината била 1700 и някоя си. Лорд Somersby се гордеел с богатата си овощна градина и най-вече ябълкoвите си дървета. Те били млади и плодородни, ябълките – зрели и сочни. Райско кътче, идеално за разходки, релакс и палави романтични изживявания под сенките на клоните.

Там живяла Ева, отхапала от онази ябълка в Едем. Стореното-сторено! След тази случка повече никой на никого не забранявал да яде ябълки. Да, та те са толкова здравословни!

Лорд Somersby хапвал, черпел и всички гости на градината. Но все още имало толкова много хора по света, чието ниво на серотонин - хормонът на щастието, било ниско само защото не можели да опитат от техния вкус.

Един ден на Лорд Somersby му хрумнала идея как да споделя радостта си от плодовото богатство с всички.

Затворил го в бутилка – така неговите ябълки можели да стигнат до четирите края на света.

Бутилираният сайдер завладял първо най-близките до имението градчета. А после достигнал хоризонти, за които човечеството дори не подозирало. Вкусът и енергията, които носили свежите напитки стигнали и до бляскавите космополити градове, където радостта от живота е основно кредо.

Така се появил сайдерът Somersby. А историята продължава.

Можеш да се включиш в играта на Somersby и България търси талант като запишеш свое видео (до 2 GB), в което имитираш Лорд Somersby. Качи го в специалната платформа и можеш да бъдеш един от щастливците, спечелил подаръчен стек с освежаващата напитка Somersby.