Ваня Цветкова в "България търси талант" - Част 1

"Нямам търпение да започне удоволствието, което ми предстои", каза Ваня Цветкова минути преди да седне на стола на гост жури в поредния епизод на шоуто на bTV "България търси талант", което се излъчи снощи от 21 ч. Голямата българска актриса, нашумяла напоследък и с ролята си на съдия Стоева от сериала на bTV "Седем часа разлика" обеща и удържа на думата си да бъде безкомпромисна, но потвърди и думите си: "Харесам ли някого ще се боря за него докрай. Сигурна съм, че ще видя много талантливи хора. Няма да подмина никой. Обаче, ако някой седи там и се подиграва, няма да му простя”. Тези думи се оказаха пророчески.

Първият талант, който шашна звездата и останалите членове на журито се оказа с нигерийски произход. 27-годишният Тени изпя "Да те жадувам" на група "Сигнал" по начин, който докосна сърцата на всички хора в зала и най-вече на двете дами от журито. Неговото изпълнение бе последвано от редица талантливи изпълнители, танцьори и акробати, които повдигнаха настроението в залата.

До момента, в който на сцената се качи най-странният участник в шоуто. Своят талант пловдивчанинът определи така – "Аз съм си аз, аз съм такъв, какъвто съм, аз съм себе си и смятам, че това е достатъчен талант". Неговото "изпълнение" буквално втрещи журито, което взе най-странното свое решение до този момент. Това разгневи Ваня Цветкова, която реши да напусне предаването и стана от мястото си.

Усмивките на няколко детски танцови формации, най-многочислената от които достигна до 36 деца,  уталожиха напрежението в залата, а ясновидката Иванка Мицова, макар че не спечели журито със своите "танцувални” способности даде надежда на дамите като заяви, че жена ще бъде победител във второто издание на "България търси талант".

Да оборят това твърдение усилия положиха двама братя – Стефан и Павел Вашеви, които със своите таланти покориха сцената на шоуто и... сърцето на Хилда Казасян. Двамата софиянци се явиха с отделни номера, но постигнаха един резултат – да чуят думите "влюбена съм във вашето семейство" – изречени от устата на Хилда Казасян.

И за финал на всички тези уникални изпълнения на сцената се появи рапърът Михаил. 15 годишният софиянец сам композира песните и пише текстовете към тях, а това, което представи на сцената на "България търси талант" накара Ваня Цветкова да му предвещае бъдеще на световната рап сцена.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант", можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди на voyo.bg.